Kalifaat van ziedende wreedheid – Nederlands Dagblad

Kalifaat van ziedende wreedheid – Nederlands Dagblad.

Kalifaat van ziedende wreedheid

MOSUL-RAQQA – Het kalifaat dat de terreurbeweging ISIS in Irak en Syrië uitroep, bestaat een maand. Een maand van opvallende successen en een weerzinwekkende terreur.

 

Sterker, beter bewapend, rijker en gevaarlijker dan ooit, dat is na een maand de tussenstand voor het islamitische ‘kalifaat’ van ISIS. Onder leiding van ‘Kalief Ibrahim’, beter bekend als Abu Bakr al Baghdadi, heeft het zogenaamde kalifaat de eigen positie in Irak versterkt, de christenen uit Mosul verdreven en succesvolle aanvallen uitgevoerd in Syrië. Daarbij werd op een ongekend wrede manier afgerekend met Syrische soldaten die werden gevangengenomen. Deze week bracht ISIS na een aanval op de 17e Divisie van het Syrische leger ten noorden Raqqa beelden naar buiten van tientallen onthoofde soldaten. Diverse afgehakte hoofden werden uiteindelijk op staken in Raqqa tentoongesteld, als teken van de overwinning van ISIS.

jitskesez commentaar: Nee de christenen moeten daar NIET blijven, wat GEMEEN van de bisschop in Lyon om dat te zeggen, wie blijft wordt afgemaakt!! De Paus zou juist asiel moeten bieden, hij is anders dol op immigranten.

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s