NEDERLAND BARBARISEERT!

Een tweevoudige aanval om Nederland en alle Protestantse landen van de kaart te vegen: De Bijbel afschaffen, en Islam binnen laten. En nog een paar jaar, dan is het gebeurd. Want ondanks ISIS, ondanks dat moslims hier ISIS steunen, doet men niks, helemaal niks, zelfs niet de mensen goed informeren wat een gruwel Islam is en dat ALLE moslims hier in principe hier zijn om ons te doden, dat we onze kinderen leren ze te verafschuwen en mijden.

eunmask

Ik heb honderden artikelen geschreven over de islamisering van Europa. Ik hoef dit feit niet meer te bevestigen want het is de laatste decennia al aan de gang! De volgende stap is echter  “het barbariseren van Europa en dus ook van Nederland“!

barbarism3Hier een aantal citaten uit het boek van Laurent Obertone:

Iedere Nederlander ouder dan een jaar of veertig weet dat zijn land in leefbaarheid dramatisch achteruit is gegaan. De criminele tsunami loopt ongeveer parallel met de massale toestroom van immigranten. Die is daarvan niet de enige oorzaak, maar wel een belangrijke. Of we het leuk vinden of niet, juist die gemene, barbaarse, vuile en smerige criminaliteit waar we allemaal last van hebben, is vaak ‘getint’: Obertone laat het met onomstotelijke cijfers zien. Een ander misdaadversterkend effect komt van de ideologie die samenleving en Justitie bezielt. De schuld van de dader en diens kwaadaardigheid wordt via zijn…

View original post 342 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s