hoeiboei: Overheidsmonopolie (Het mag één keer, dus wat let je?)

hoeiboei: Overheidsmonopolie (Het mag één keer, dus wat let je?).

Overheidsmonopolie (Het mag één keer, dus wat let je?)

Oké, je wist het al maar nu heb je het zwart op wit: de islam met alles d’r op en d’r aan wordt Nederland door de strot geduwd. De overheid neemt daarbij het voortouw en schuwt intimidatie niet. Lees je mee? 

Ingezonden brief:

Wat is er gebeurd? 
Op vrijdagochtend ga ik, man van middelbare leeftijd, naar het gemeentehuis om m’n rijbewijs te verlengen. Vroeger kon je daar op wachten, nu duurt zoiets een week. Achter het loket waar ik me dien te vervoegen, zit, totaal onverwacht, een vrouw met een islamitische hoofddoek op haar hoofd.

lees verder @ link bovenaan
NB in het commentaar: Onze “kopjetheemetsuiker” oftewel de vuile gore fascist en landverrader Robert Jean Konrad, die sinds een paar weken mijn blog en dat van eunmask en ejbron, probeert het zwijgen op te leggen. Net zoals ik dacht is het een Moslimfanatiekeling en iemand die betaald wordt, op het internet de leugens van Islam te verspreiden en ons de Islam door de strot te duwen. Robert Jean Konrad je bent een gore landverrader, en je kan dit blog melden zoveel je wilt ik weet zeker dat er niets van komt. Mosims zijn TUIG. Ze moeten hier weg en als dat met geweld moet, best, wordt tijd dat we eens terug mogen slaan voor alle keren dat onze vrouwen hoer werden genoemd, onze bejaarden wreed beroofd, onze homo’s en Joden inelkaar getrimd, onze meisjes verkracht. Ik wou dat we de hijab van koppen mochten rukken iedere keer als ze het waagden met die gruwel op straat te verschijnen. Het is de ISIS vlag. Het staat voor Haat en Moord. Op ons.
Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s