Opa Opstelten en de jihadstrijders van IS

Ik zeg nogmaals, het is nog nooit zo simpel geweest. Iedere Moslem, beginnend met degenen die in haatbaarden en kopvodden rondlopen, moet worden ondervraagd of hij ISIS steunt, en als het antwoord Nee is moet hij dat bewijzen dmv. op de ISIS vlag te spuwen, er zijn voeten mee te vegen, en hem vervolgens te verbranden met plaatsing op Youtube en social media in de Burn the ISIS Flag Challenge. Indien niet gewillig OF ja antwoord, uitzetten naar ISIS gebied met hele familie, OPGEROT STAAT NETJES.

E.J. Bron

Screenshot 17

(Door: Erik60)

Beste lezers, neem eerst een straffe bak koffie want ik ga jullie een sprookje vertellen over een opa die in weggeefland minister van Justitie en Veiligheid is, in ‘het weg met ons’ kabinet van rubberen Robbie (Mark Rutte). En neen, ik ga niet beginnen met er was eens….. Ik ga beginnen met er is nu….

View original post 678 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s