Pakistan: verkrachtingen en slavenmarkten –Xandernieuws.nl

http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/09/IS-verkoopt-op-slavenmarkten-meisjes-vanaf-3-jaar-oud-voor-seks

Alleen al in Pakistan houden moslims 2,2 miljoen slaven, waarvan velen nog maar kinderen zijn. Complete christelijke families worden -soms al tientallen jaren lang- tot dwangarbeid en ook seks gedwongen. (3)

De Islamitische Staat, waar onder andere Duitsland, Groot Brittannië en Nederland het niet nodig vinden om krachtig militair tegen op te treden –mede omdat NAVO ‘bondgenoot’ Turkije dit vanaf zijn grondgebied blokkeert- neemt massaal vrouwen en zeer jonge meisjes gevangen om hen op ouderwetse slavenmarkten te verkopen om te worden verkracht. Dit is in overeenstemming met de Koran, aangezien de profeet Mohammed zelf trouwde met een meisje van 6.

 

Getuigen zeggen dat IS in diverse steden systematisch vrouwen en meisjes bij elkaar drijft. Getrouwde vrouwen worden gedwongen tot ‘flitsscheidingen’ en meisjes worden ‘getest’ of ze nog maagd zijn, zodat ze als zodanig kunnen worden verkocht.

Vervolgens worden de verschillende soorten slavinnen gemerkt met hun eigen kleur kleding, en worden zij aan de hoogste bieder verkocht. Voor maagden worden de hoogste prijzen betaald; zodra een vrouw of meisje is verkocht, wordt er een even zo snel ‘flitshuwelijk’ gesloten, waarna het slachtoffer legaal mag worden verkracht.

Het jongste meisje dat voor seks werd verkocht was slechts 3 jaar oud. Voor moslimfundamentalisten geen probleem, aangezien hun grote voorbeeld Mohammed trouwde met de 6 jarige Aisha. Wel had hij ‘pas’ seks met haar toen ze 9 was – echter niet vanwege morele redenen, maar omdat haar vader de bruidsschat nog niet had betaald. (1)

Pedofilie wijd verspreid

IS is zeker geen uitzondering in de door moslims gecontroleerde wereld; toen de Moslim Broederschap in Egypte met steun van de EU aan de macht kwam werd onmiddellijk opdracht gegeven om delen van de Sharia in te voeren die het mannen toestaat met meisjes van 9 jaar oud te trouwen en hen op hun 14e te bevruchten. Tevens werd voorgesteld om vrouwenslavernij niet langer strafbaar te stellen.

In 2013 vaardigde Broederschap-sheikh Arifi een fatwa uit die gedwongen ‘jihadhuwelijken’ en incest met de eigen moeder, zus of andere familieleden toestaat. ‘Jihadhuwelijken’ worden voor slechts enkele uren gesloten om ‘legaal’ seks met een gevangen genomen vrouw of meisje te kunnen hebben. Als die niet beschikbaar zijn, mag de moslimman zijn ‘aandrang’ ook op de eigen familie afreageren.

lees verder op link bovenaan

jitskesez: We moeten ISIS uitbannen dmv. Islam uitbannen. Ze gaan maar naar Saudi Arabie of ISIS of wat voor Moslimland dan ook, hier moeten we die rotzooi niet.

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s