Snoeiharde discriminatie door Renée Braams in de Volkskrant | ThePostOnline

Snoeiharde discriminatie door Renée Braams in de Volkskrant | ThePostOnline.

ee kijk, snoeiharde discriminatie en uitsluiting van groepen in de samenleving, zwart op wit, in de “kwaliteitscourant” voor Goed Volk! Gaat over mensen (‘proleten!’) met tatoeages, dus dan mag het, dat uitsluiten en discrimineren op een niveau dat toch makkelijk neigt naar het maken van een Godwin of vier, qua fascistoïde wereldbeeld (weet je wie ook allemaal een tattoo op hun arm hadden?). Geen enkel probleem natuurlijk. Goed Volk weet: je hebt discriminatie en je hebt discriminatie, en in de orde der dingen staan ‘proleten’ nou eenmaal helemaal onderaan (allochtonen en moslims staan helemaal bovenaan). 

‘Proleten’, ze zegt het echt. “Een zakenman met een tatoeage is toch een proleet”. Ja. En een besneden zakenman is toch een semiet. Om nog maar te zwijgen over een niet-blanke zakenman, dat is toch een niet-blanke (en dan weet je het wel!!1!!!1), nietwaar?

 

lees verder in de link bovenaan

 

jitskesez: Mijn ervaring precies, dat volk is uiterst hypokriet. Zelf doen ze niks dan oordelen, uitsluiten, haatzaaien, en censuur plegen. Maar over ISIS hoor je ze niet.

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s