Waarom haten ze ons?

Ik woonde in de VS toen 9/11 gebeurde, en hoorde in de dagen, weken, en maanden daarna echt niets anders dan, De moslims in Amerika zijn beste mensen die niks te maken hebben met OBL of wat er gebeurd is — links en rechts vielen over elkaar om vooral moslims maar te “beschermen” tegen de niet-bestaande hordes boze Amerikanen met wraak in de zin — verhalen gingen rond “iemand probeerde mijn hoofddoek af te rukken” en meer van die nonsens, verder is Amerika toen Afghanistan binnengevallen om NIET OBL te vangen en de Taliban in het leven te laten, en Irak om het voor eeuwig te destabiliseren, en viel niet Saudi Arabie aan, het thuisland van het merendeel van de 9/11 daders en Osama Bin Laden. Nee, de familie van OBL woonde comfortabel in de VS en werd tijdens het algemeen vliegverbod, verzameld en het land uit gevlogen. Want ja men mocht eens wraakgevoelens koesteren, ze moesten in veiligheid worden gesteld.
Gelukkig waren we daarna gauw uit de VS, in ieder geval is Obama blijkbaar NOG veel Moslimvriendelijker — ik wou eerst de geruchten dat hij niet een burger was en moslim, niet geloven maar hij heeft het zelf gewoon bewezen.

eunmask

Er was geen enkele reden en ook geen excuus voor deze daad, behalve een hersenspinsel, ontstaan door indoctrinatie van een stel primaten! C’est ca!

hate

Door Hans Moll.

11 September zal worden vergeten. Niet door de ouderen onder ons. Die weten waarschijnlijk nog waar ze waren en wat ze deden toen de eerste beelden van CNN binnenkwamen. Eén van de Twin Towers stond in brand en het verhaal ging dat een vliegtuig tegen het gebouw was gebotst. Toen kwam de tweede en de wereld veranderde. Tenminste voor de meesten van ons. Maar voor de mensen die na ons zijn gekomen, gaat de herinnering aan 9/11 waarschijnlijk verdwijnen.
Voor ons tvkijkers had een oorlogsverklaring niet duidelijker kunnen zijn. Pearl Harbor heette nu Manhattan. Met dit verschil, Pearl Harbor was weliswaar net als 9/11 een verrassingsaanval, maar iedereen wist in 1941 wie achter die aanval zat. In 2001 was dat anders. De meeste…

View original post 645 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s