Identitair Verzet Sticker Aktie!

Van Identitair Verzet Facebook Pagina
verzetsticker
Identitair Verzet
Liked · 1 hr · Edited

*** Gratis stickers! Ook te bestellen in grotere aantallen! ***

Als onderdeel van een campagne om mensen op straat aan het denken te zetten over de jihad fans in Nederland, de duizenden salafisten die de jihad als een onderdeel van hun bekering zien en om onze afkeer hier van te laten blijken, brengen wij nu een nieuwe sticker uit!

Bestellen is simpel: Stuur een voldoende gefrankeerde brief met daarin een huis- en emailadres en 2 postzegels naar ID Verzet, postbus 578, 3500 AN Utrecht en wij sturen een stapel stickers op! Overmaking van 2,- naar de bankrekening tezamen met een adres bewerkstelligt hetzelfde.

Vanaf twintig euro worden er 200 stickers opgestuurd. Met wat extra geld kunnen wij meer informatie verspreiden onder jongeren om tegenwicht te bieden aan de linkse Kerk en kunnen we nieuwe ontwerpen naar de drukker sturen.

Laat in ieder geval je stem horen! Verzet plegen kan door deel te nemen aan een actie of manifestatie, zoals de mars op 20 september van bijvoorbeeld Pro Patria, maar ook door mensen op andere gedachten te brengen door middel van een discussie. Het schrijven van een opiniestuk. Door te stemmen en nu ook via het plakken van stickers. de mogelijkheden zijn legio.

Want wat wil jij later kunnen zeggen tegen de generatie na ons? Dat je er alles aan gedaan hebt om Nederland bij te sturen of dat je langs de zijlijn stond toe te kijken hoe anderen het voortouw namen?

kijk voor alle contactgegevens en meer info over het Identitair Verzet bij http://www.idverzet.org/contact

Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via een kort bericht naar info@IDVerzet.org. Onze mailbox zat even op slot door een mailbom, maar die is nu weer operationeel! Mochten we een mail gemist hebben tussen de spam door, stuur dan nog even een herinnering.

jitskesez: Zie ook stickeraktie op ejbron: http://ejbron.wordpress.com/2014/09/11/anti-islam-sticker-actie/

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s