Waarom moslim-extremisten Predators zijn…

In de Franse revolutie begonnen ze guillotines te gebruiken, omdat dat sneller en effektiever was dan stuk voor stuk onthoofden en nooit mislukte zoals onthoofden met een bijl soms wel. Geloof het of niet het was een humane oplossing. Niet dat het humaan was mensen te onthoofden, maar toch.
Ook toen de Nazi’s Joden wilden vermoorden, moesten ze een systeem uitvinden om dit zo effektief en bloedloos te doen, want de officieren, zelfs de SS niet, konden het niet opbrengen/aanzien zelf persoonlijk dat bloed te vergieten en zien.
En dan hebben we Islam, waar mensen er plezier in scheppen en trots zijn op zelf met een mes mensen kelen. Vinden al dat stromende bloed juist opwindend. Ze gaan er speciaal voor naar ISIS om mee te mogen doen. Ze zijn erger dan wat voor moordpartij er ook ooit maar heeft plaatsgevonden in de geschiedenis, want *ze doen het erom.* Normaal vinden we oorlog erg omdat er mensen bij omkomen, zij beginnen oorlogen JUIST en precies om er mensen bij af te slachten, dat is het hele punt.
Ik ga dat youtuubje nog maar eens afspelen waar iemand heeft gefotoshopped dat er een kernbom op Mecca valt. Zucht.

eunmask

isisnake

In elke oorlog worden barbaarse daden gepleegd; het doden van de vijand door het zwaard of door een atoombom is en blijft een misdaad. Dat het om een vijand gaat die ook hetzelfde zal doen,maakt het niet minder onmenselijk!

Moslim-extremisten zoals Al-Qaida, ISIS, of Hamas, gaan op oorlogspad om als opstandelingen in eerste instantie een (staats)vijand of bezetters te verslaan. Behalve hun oorlogsmisdaden tegen deze vijand, zien we hoe ze onschuldige burgers op gruwelijke wijze vermoorden (levend begraven, doodhongeren en onthoofden) en de vrouwen misbruiken. En dit alléén omdat zij een andere religie hebben. Deze burgers zijn geen vijanden want ze hebben hen nog nooit iets aangedaan. De extremisten zijn dus geen soldaten of vechters die iets verdedigen, maar predators (roofdieren), die doden omdat dit een aangeboren drang is. Ook schijnen ze dit met plezier te doen gezien de met trots getoonde video’s van hun koppensnellende activiteiten op hun slachtoffers!

View original post 139 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s