OUDEREN TOTAAL KAAL GEPLUKT, WORDEN IN 2015 OP STRAAT GESCHOPT!

En de Kerken zwijgen alweer stille. Nee, abortus en homo’s, DAN gaat de klep open. Maar de rijken laten ze begaan, ze doen zelfs mee.

eunmask

ouderen

Een tijdje terug stuurde een goede vriend van mij, een ex burgemeester nu hoogbejaard en met pensioen deze e-mail met het dringende verzoek deze vooral te verspreiden.

Naar aanleiding van die e-mail maakte ik de volgende trieste balans op, over de asociale maatregelen die de ouderen nu al jaren lang zo hard treft zodat zij geen enkel vertrouwen meer hebben en voor de toekomst grote angst hebben.

Hier is het begin van zijn e-mail:
Onze bejaarden voelen zich verguisd in dit land en niet langer welkom met alles wat ze in Den Haag beslissen, zeker ook juist degene die hulpbehoevend zijn hebben steeds meer angst voor de toekomst. Treurig om te lezen, kijk goed wat er staat, dit is niet te geloven! Het is even lezen en je kwaad maken, maar het is wel waar! Maar wat doe je er aan in je eentje… wel doorsturen jong en oud.

Oud…

View original post 874 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s