Ik stel het me zo voor . . .

Zo lang er hier moskeeen staan en moslims vrij rond wandelen lopen wij gevaar. ISIS heeft dit onomstotelijk bewezen. De Islam is een verschrikking en we moeten zo gauw mogelijk van de terreurcellen hier, af, met massale uitzetting.

E.J. Bron

Screenshot 73

(Door: Guus Velraeds)

Islamitische terreurcellen zitten inmiddels in elk Europees land. Reken maar. De geheime diensten werken op volle toeren, maar wat op ons afkomt kunnen ze niet tegenhouden. De vijand van het Avondland zit lang en breed op uitnodiging in ons midden. Vanmiddag een jonge moslima in vol ornaat, hijab, voorbij zien lopen. De trots en zelfverzekerdheid die ze uitstraalde was opvallend. Dit zijn tekenen die we niet willen zien, maar ze zullen op enig moment in ons gezicht exploderen. Zodra de cellen het sein krijgen en kans hebben, zullen ze toeslaan. De ideologische vorming hiervoor hebben ze de afgelopen 30 jaar met hulp en geld van het naïef tolerante Westen kunnen afronden. Deze cellen zullen willekeurige Europese burgers van straat plukken. In een gesloten bestelwagen sleuren en naar een afgelegen tevoren zeker gestelde plek rijden. Op deze plek zullen ze hun islamitische eisen voor een draaiende videocamera…

View original post 507 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s