PVV-vragen inzake terreuraanpak en het dreigingsniveau in Nederland

Omdat onze regering (trouwens die van andere landen incl de US ook niet) geen advies wil geven, heb ik dit gevonden van een voormalig Israeli veiligheidsagent. Het zet me aan het denken hoe ze het in Ned. zullen aanpakken en vrees het ergste voor ons Sinterklaas en Kerst seizoen. http://www.csiafoundation.com/12226-good-advice-from-an-israeli-agent

E.J. Bron

PVV anders

Vragen van de leden Wilders en Helder (beiden PVV) aan de Minister van Veiligheid en Justitie over de terreuraanpak en het dreigingsniveau in Nederland.

1.) Heeft u kennisgenomen van de schokkende oproep tot het plegen van aanslagen in Nederland door een Nederlandse Jihadist in Syrië die zei te spreken namens Nederlandse en Vlaamse Jihadisten? (*)

2.) Waarom heeft u het dreigingsniveau niet onmiddellijk verhoogd van substantieel naar kritiek, nu een van de criteria daarvoor is: “Nederland wordt vaak genoemd in zeer serieus te nemen verklaringen van terroristische netwerken en specifieke doelen worden daarbij serieus bedreigd” (**)

3.) Hoeveel concreter wilt u het hebben? Bent u nog wakker? Zo neen, wilt u plaats maken voor iemand die terreurbestrijding wel serieus neemt en de bescherming van de Nederlandse bevolking als absolute topprioriteit heeft?

4.) Wilt u deze vragen nog deze week beantwoorden?

(*) De Telegraaf, 24 september 2014
(**) www.nctv.nl

Geplaatst door:

View original post 6 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s