Pro-Zwarte Pietenkamp Gouda denkt aan opgeven – AD.nl

Pro-Zwarte Pietenkamp Gouda denkt aan opgeven – AD.nl.

Het Goudse actiecomité ‘Zwarte Piet: JA’ overweegt de oproep in te trekken om zwart geschminkt of met een Pietenmasker de landelijke intocht van Sinterklaas in Gouda bij te wonen. Aanleiding is deaankondiging van een demonstratie tegen Zwarte Piet tijdens dit evenement op zaterdag 15 november.

© Actiegroep Kick Out Zwarte Piet.

De Goudse Suzanne Meyster-Morra (68) van het pro-Pietenkamp is bang dat de aanwezigheid van veel Zwarte Pieten in het publiek bij de tegenpartij kan werken als een rode lap op een stier. ‘Het laatste wat we willen is escalatie. Daarom heb ik de Goudse burgemeester via een mail gevraagd of hij vindt dat we onze actie moeten afblazen of dat we kunnen doorgaan. Ik heb nog geen reactie ontvangen.’

lees meer bij link bovenaan

jitskesez: Dit is NIET te geloven. In plaats van dat ze aangifte doen van bedreiging op een kinderfeest, gaan ze toch Zwarte Piet maar aanpassen. Die aktiegroep moet worden VERBODEN!! Stelletje kinderbeulen!

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s