Het Kalifaat is een feit, moeten we daar met z’n allen voor buigen of zeggen we “go to hell”?

Alle ISIS-aanhangers moeten Nederland uit. Familie en al. Weg ermee.

eunmask

domo1

Dat onze bestuurders hier met een grote boog omheen lopen, is niet gezegd dat WIJ het volk ons niet zullen verdedigen! Er zijn genoeg Nederlandse helden waaronder vele ex-militairen, die al hebben aangegeven dat zij dit niet zonder tegenstand zullen accepteren…

Eigenlijk is het te gek voor woorden dat Nederland F16 gevechtsvliegtuigen en grondtroepen naar andere landen stuurt om het volk daar te beschermen, en hier laat men hun EIGEN volk aan de IS-dreiging over!  Hebben wij dan geen recht op bescherming? Ziet niemand deze schandalige contradictie? 

Lees ook dit artikel maar:

Elk middel is geoorloofd om ISIS te stoppen. Nederlandse strijders van deze terreurbeweging moeten keihard worden aangepakt.

Het is te laat voor halve maatregelen. De tumor die de Islamitische Staat in Irak en Syrië is, zaait oncontroleerbaar snel uit en dreigt het hele Midden-Oosten aan te tasten, een regio waar gezond weefsel toch al slechts onder de microscoop is te…

View original post 613 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s