Evaluatie

Mijn blog was al anti-Islam maar met de oorlog in Gaza gekoppeld aan ISIS, is het nu een nieuws site en herblog ik van andere anti-Islam (of anti-EU) blogs, met goede resultaten overigens.

E.J. Bron

Screenshot 5

(Door: vederso)

Eeyore voor Vlad Tepes: Kijk, het is tijd voor een serieuze evaluatie van de dingen. De gebeurtenissen zijn snel van karakter veranderd. Het oorspronkelijke doel van het blog is om bewijs van een stelling over de islam en de linkse beweging en haar doelstellingen en de gevaren voor het klassieke liberalisme en de Verlichting in het algemeen te leveren. Ik denk dat dit nu allemaal wel duidelijk is. We bewegen ons snel naar een fase van totale oorlog. Het enige dat niet is veranderd is dat het officiële links nog probeert de islamitische suprematie terrorisme en de aanslagen te camoufleren. Maar het begint steeds meer mensen duidelijk te worden wat de feiten  zijn.

View original post 523 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s