HET GROTE GEVAAR VAN DE ZIELIGHEIDSFACTOR!

Ik had al Reblog geklikt voordat ik het uit had.

eunmask

De Zieligheidsfactor wordt gebruikt als basis voor het minderhedenbeleid. Dat deze ‘minderheden’ uitzuigers zijn die zich in recordtempo uitbreiden en uiteindelijk onze ondergang zullen betekenen, ziet niemand en daarom is er ook niemand die hier wat aan doet!

.

Onderstaand een evaluatie van de gevolgen van de grootste invasie in Europa!
De meest belangrijke oorzaken, gevolgen en de gevaren zijn hieronder op een rijtje gezet! Sluit niet langer uw ogen maar lees ALLES, vooral datgene wat in de linkenstaat vermeld (want hier staan de keiharde feiten in) !

Ook al proberen de linkse multicul-knuffelaars dit constant onder het tapijt te schuiven, dit is één van de hoofdredenen waarom Europa van de wereldkaart zal verdwijnen !

Van de miljoenen asielzoekende “kanslozen” die Europa als een tsunami overspoelen, kan slechts een klein deel als echte “vluchteling” worden aangemerkt en heeft dus recht op opvang! De Europese regeringen hebben schijnbaar dermate weinig kennis over…

View original post 572 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s