‘Hitler verslaafd aan Crystal Meth’ | Buitenland | Telegraaf.nl

‘Hitler verslaafd aan Crystal Meth’ | Buitenland | Telegraaf.nl.

AMSTERDAM – 

Adolf Hitler was verslaafd aan metamfetamine, ofwel ‘crystal meth’. Dat blijkt uit recent vrijgegeven documenten van Amerikaanse spionagediensten.

Adolf Hitler.Adolf Hitler.Foto: ONBEKEND

Hoewel bekend was dat Hitler een hypochonder was die leefde op een cocktail van drugs, bevatten de nieuwe onthullingen van de spionagediensten opmerkelijke details.

Zo nam Hitler metamfetamine vlak voor een ontmoeting met Mussolini. Het spul zorgde ervoor dat de nazileider ‘twee uur nonstop’ doorratelde. Volgens The Telegraph nam Hitler zeker 74 verschillende medicijnen.

Het begon met Mutaflor, dat hij voorgeschreven kreeg tegen zijn maagkrampen. Daarna kreeg hij ook Brom-Nervavit, een barbituraat en Eukodal, een kalmeermiddel op basis van morfine. Bovendien slikte hij stierensperma om zijn testosteron op peil te houden en nam hij verschillende pepmiddelen.

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to ‘Hitler verslaafd aan Crystal Meth’ | Buitenland | Telegraaf.nl

 1. jitskesez says:

  1. We knew that (this info came out years ago and was deducible from his behavior prior to that). 2. If you know anyone that manufactures crystal meth turn them into the police at once; if you use crystal meth check into a hospital at once; if you know anyone who does, beat them until they check into a hospital and beat them if they get out and get near the stuff again. The only worse drug is Krokodil.

  Hoe Werkt Crystal Meth en Waarom het De Ergste Drug is

  Crystal Meth is een distillaat van hele gemene stofjes zoals accuvloeistof, gootsteenontstopper, en meer van dat soort dingen plus een beetje speed (de “amfetamine” in Crystal Methamfetamine aka Crystal Meth). Het effect op je hersens is, dat ze als een gek dopamine gaan aanmaken, om je weer beter te doen voelen; en dat is dus de high en die is *ongelofelijk*. Duurt ook uren, de hele dag. De enige vergelijkbare drug is cocaïne, behalve die is maar gewoontjes vergeleken bij en duurt maximaal vijf minuten en de rest is afzakken.

  Enfin, je hebt dus CM op en je bent high en ook kan je alles. Alleen in de werkelijkheid loop je rond als een zombie; een gevaarlijke zombie. In Spokane reed iemand van achteren tegen drie auto’s die bij een stoplicht stonden te wachten, met zo’n klap dat hij omhoog schoot OVER de auto’s heen en het stoplicht raakte en toen neerkwam op een auto aan de andere kant. Hij overleefde het en toen de ambulances kwamen begon hij ze te schoppen en slaan want er was helemaal niks gebeurd toch? Twee slachtoffers van dat ongeval, meerdere gewonden. Later in de rechtbank zat hij daar in een pak, een hoopje misere.

  Juist ja. Want omdat het zo fijn is gebruik je het dus weer, en je hersens maken alweer veel dopamine aan, maar de “ontvangers” ervan beginnen de stroom te reguleren, want die passen zich aan. Na een poosje ben je zeg maar allergisch voor je eigen dopamine. Dat betekent dat het niet uitmaakt hoeveel je nog meer opsnuift, nooit zul je je weer zo goed voelen als eerst; en ten tweede, voel je je altijd depressief en rot, als je niet CM hebt. Normaal, als je eet bijvoorbeeld, komt er dopamine vrij en voel je je tevreden. Ook andere dingen kunnen je blij maken, je goed doen voelen. Dat gebeurt niet meer. Niets maar dan ook niets maakt dat je je beter voelt; je hebt je dopamine receptoren naar de maan geholpen.

  Ik herhaal mijn advies over CM: Niet doen, nooit doen, je maakt je hele leven letterlijk kapot zelfs al hou je d’r mee op. En Krokodil al helemaal niet, ik snap niet dat mensen zien wat dat met hun lichaam doet (ettert gewoon weg, niet om aan te zien) en toch doorgaan.

  Back to the Subject: So, Hitler was on Meth. What’s ISIS’ excuse?

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s