Waarom Europa irrationeel is over Israël

Als het een troost is, ze haten christenen evenveel. Men wil niet eens meer weten dat we van oorsprong Christelijke landen zijn, dat onze cultuur een Christelijke cultuur is.

E.J. Bron

Screenshot_11

(Door: David P. Goldman – Vertaling: Vederso)

Direct na de erkenning door Zweden van een niet-bestaande staat Palestina laat het besluit van het Britse parlement met een meerderheid van 274 – 12 stemmen om “Palestina” ook te erkennen een ommekeer zien in het Europese sentiment ten opzichte van Israël. Frankrijk denkt er over dit te volgen. De bureaucratie van de Europese Unie heeft ondertussen sancties tegen Israël voorbereid. Men protesteert tevergeefs. De Gaza-oorlog moet de wereld geleerd hebben dat Israël ​​aan Mahmoud Abbas, die nu in het 10e jaar van een termijn van 4 jaar is, geen grondgebied kan afstaan. Hamas heeft de steunvan 55% van de Palestijnen op de “Westelijke Jordaanoever” versus slechts 38% voor Abbas en Hamas schept er openlijk over op dat het Israël gemakkelijker vanuit posities op de “Westelijke Jordaanoever” zou kunnen vernietigen. Alleen het Israëlische leger houdt Abbas aan de macht; zonder de…

View original post 469 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s