Qatar, hoofdsponsor van Hamas, verkozen in Mensenrechtenraad van Verenigde Naties

Ik haat de VN met de dag meer. HAAT ZE.

Fubar

Op 21 oktober 2014 heeft de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties (UNGA) unaniem 15 nieuwe leden aangeduid die vanaf 1 januari 2015 mogen zetelen in de Mensenrechtenraad van de Verenigde Naties (UNHRC). In een geheime stemming die werd gehouden op het hoofdkwartier van de Verenigde Naties in New York werden de volgende landen verkozen: Albanië, Bangladesh, El Salvador, Ghana, Letland, Nederland, Nigeria, Paraguay, Portugal en Qatar.

De leden van de Raad van wie hun lidmaatschap op het einde van dit jaar vervalt, werden eveneens herkozen. Het gaat hier met name om Bolivië, Botswana, Congo, Indië en Indonesië. Ik hoop dat sommige nieuwe (of hernieuwde) leden van de Mensenrechtenraad zoals bv. Indonesië, El Salvador, Nigeria en Congo vooral veel werk zullen steken in het naleven van de Rechten van de Mens in hun eigen landen. Zou het?

Via Brabosh >>

View original post

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s