Femke Halsema doet net of ze Fritz Stern heeft gelezen

Martien Pennings

“Ik heb wel eens gezegd dat ik ooit geschiedenis ging studeren om Auschwitz te begrijpen en dat ik blij ben dat zulks me niet gelukt is. Dus ik zou wensen dat Halsema en die hele verdere kliek van linkse narcistische hedonisten en zelfmanifestanten met hun zelfverheffingsneurose eindelijk eens uit hun puberale D66-fase zouden geraken waarin het Redelijk Alternatief voor de hele mensheid open staat. Ook voor halsafsnijders die vervolgens poseren met de afgesneden hoofden. Hier schiet het tekort aan stageplekken echt te kort als verklaring.”

Het boek van Fritz Stern “The Politics of Cultural Despair” heeft ooit op een tentamenlijst van mij gestaan. Ik bezat er twee uitgaven van en ze zijn tegelijk met zo’n 200 andere boeken verdwenen in een papiercontainer op een Amsterdams plein. Ik ging namelijk zelfmoord plegen en in dat kader was ik bezig grondige opruiming in mijn huis te houden. Ik ben sowieso nooit…

View original post 3,187 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s