DE ENIGE REDDING VAN EUROPA: DE 13 NOODMAATREGELEN VAN IMMIGRATIE!

Gewoon simpel, opvangen in gescheiden barakken met karig eten en als ze’t beter willen, zelf werk en huis verzorgen, pas na twee jaar werkgeschiedenis kom je in aanmerking voor uitkeringen etc.

eunmask

IMMIGRANTEN

Hoewel ik vrees dat dit alleen “wishful thinking” zal blijven, plaats ik toch de enige optie om Europa mogelijk nog van de ondergang te redden!  

Door Guillaume Faye, vertaling Alfred Vierling (RP: “Frans” is veranderd in  “Europees”)

We hoeven heus niet nog eens terug te komen op het rampzalige cijfermateriaal over de kolonisatie door de lagere bevolkingsgroepen van buiten Europa, die hierheen in zeer grote getale ongebreideld naar toe zijn geïmmigreerd, waarvan West-Europa – en bovenal Frankrijk – slachtoffer is en nog wel alleen maar door zijn eigen schuld (de enige zelfgeorganiseerde invasie in de geschiedenis), of eigenlijk van haar waanzinnige en hersenloze elite. Duidelijk tegen de wil in van de meerderheid van de autochtone bevolking.

Let hier even wel op de enorme leugenachtigheid van het grote begrip ‘Democratie’, waarop de Franse Republiek en zijn buurlanden zich in deze problematiek schaamteloos laten voorstaan: Tegen de mening en tegen het…

View original post 1,241 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s