60% van de gevangenen in Frankrijk is moslim

En waar zijn al die anti-religie socialisten en Feministen die ons in de jaren zestig verzekerden, God hoefde niet en dat vrouwen alleen maar kinderen kregen was ook fout? Je hoort ze niet over de Islam, over die vrouwen radicalizeren, over de fabels van hun geloof en hoe idioot hun opvattingen.
Zucht. Volgens mij gaat dit echt niet lang meer duren, je ziet de boel gewoon barsten aan de voegen. Of is het uit te voegen?

E.J. Bron

Screenshot_52

(Door: kewil – Vertaling: E.J. Bron)

60% van de gevangenen van Frankrijk is volgens officiële informatie moslim. Hierbij gaat het om ongeveer 40.000 gevangenen, bijna uitsluitend mannen. Dat werd onthuld in een gevangenisrapport van de Franse parlementariër Guillaume Larrivé van de oppositiepartij UMP. Omdat volwassen moslims minder dan 2% van de Franse bevolking uitmaken, toont dit duidelijk aan in welke mate moslims in de Franse gevangenissen oververtegenwoordigd zijn.

View original post 295 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s