Bij Pauw: “Mein Kampf” als dom ingrediënt van een giftige integratie-cocktail

Hitler had tenminste het gore fatsoen om zijn werk onder eigen naam te schrijven en niet te zeggen, Oh het kwam van een engel. Trouwens hoe komen moslims er mogelijk mee weg om te zeggen dat het het woord van Allah is terwijl het via een engel kwam? Geen enkel bijbelboek is zo tot stand gekomen.

Martien Pennings

hitler-and-islamIk heb voor een klein en select avant-garde-publiek al heel veel geschreven over de starnakelse stupiditeit en lapzwanserige leuter-linksigheid van Pauw en natuurlijk ook van eertijdse compaan Witteman. Gisteravond was het weer ernstig raak. Een Nederlandse rechtbank heeft de verkoop van Hitlers Mein Kampf een béétje vrij gegeven, mits niet opzichtig geëtaleerd en niet aan stoute mensen. En dus was dat een onderwerp. Van de lustige en uitzinnig overbetaalde presentator weten we wat we kunnen verwachten, maar op de redactie van zo’n zwaar gesubsidieerd programma kan er blijkbaar net zo min een minimum aan intellectueel en moreel vermogen gegenereerd worden. De klunzen waren de Bijbel (verscheidene auteurs), de koran (Allah Himself) en Mein Kampf (Adolf Hitler) aan het klutsen. Ik veronderstel dat de gekken dachten dat ze bezig waren via een actuele aanleiding een positieve bijdrage aan de integratie van moslims te leveren.

Daarvoor was alvast ongeschikt het haarstraübende

View original post 918 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s