SOMBERE GEDACHTEN

Ik heb het al eerder opgemerkt — toen ik jong was, betaalden ze mensen om te emigreren en duwden ons de Pil door de strot met, Nederland is vol, overbevolking, en vervolgens hebben ze ons overspoeld met half-debiele, achterlijke, wrede bijgelovige vreemdelingen die fokken als konijnen, die vervolgens ons hele sociale stelsel mochten leegroven en opmaken zodat nu onze ouders op een houtje moeten bijten en wij straks ook. Terwijl we half Afrika de kost geven.

E.J. Bron

Screenshot_83

(Door: Driek)

In het kwijnende licht van deze naargeestige herfstdagen voel ik soms een vage angst. Sombere gedachten kwellen mij. En niet ten onrechte. Want het sluwe getreiter der Mohammedaanse horden loopt de spuigaten uit. Het begint zo langzamerhand een tragedie te worden. En onze bewindslieden hebben inmiddels het dieptepunt van hun morele achteruitgang bereikt en drijven ons geduld tot het uiterste. Want als  ik dan lees in onze Nationaal Socialistische couranten: “woordvoerder van het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO) vaak als zegsman van de Nederlandse moslims uitgenodigd in talkshows”, dan voel ik een hevige woede in mij opwellen, want zo’n clubje moslims heeft dus een contactorgaan, het heeft een orgaan opgericht om daarmee in contact te blijven met de overheid. Hoe verzin je het. Maar straks hebben we er veertigduizend asielzoekers bij. Islamieten en christenen. In ieder geval meer moslims. Fijn. Hoe onleefbaarder kun je hier het nog…

View original post 423 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s