BELANGRIJK BERICHT: DE OORLOG DIE JE NIET ZIET OP HET NOS JOURNAAL

Als je de 5000 asielzoekers die hier *per week* binnenstromen, in je gedachten een uniform aan trekt en in een groepje zet dat de grens over marcheert, heb je een idee wat er gebeurt met ons land.

eunmask

Wij rechtse bloggers hebben constant gewaarschuwd voor de gemanipuleerde mainstream media! Deze zijn de oorzaak van de destructieve spiraal waarin de wereld zich nu bevindt. Zij spelen in op de goedgelovigheid van een groot deel van de volkeren, waarvan de meesten overtuigd zijn dat de media het beste met hen voorhebben (kuddementaliteit). De politiek die de teugels in handen heeft, kan de kudde exact sturen naar de kant die zij willen!
Zij hebben echter 1 ding onderschat: Internet! Wij hebben altijd de realiteit proberen aan te tonen en de leugens van de gemanipuleerde media geopenbaard! Want wij zien dat deze leugens uiteindelijk zullen leiden tot een derde wereldoorlog, waar Europa middenin zit! Dit is namelijk de strategie en de intentie van zowel de VS als de EU!  En zoals bij elke strategie worden er niet 1, maar meerdere opties gehanteerd! In dit geval zijn het er 3! 

-Rusland/Oekraïne 

– Israël/Palestina

View original post 398 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s