PVV: alle moskeeën in Nederland sluiten | Binnenland | Telegraaf.nl

PVV: alle moskeeën in Nederland sluiten | Binnenland | Telegraaf.nl.

PVV: alle moskeeën in Nederland sluiten

DEN HAAG – 

De PVV vindt dat alle moskeeën in Nederland gesloten moeten worden. PVV-Kamerlid Machiel de Graaf zei dat woensdag in een Kamerdebat.

Foto: ANP

„We willen Nederland de-islamiseren. De enige leegstand waar Nederland beter van wordt, is de leegstand van moskeeën”, zei De Graaf. „Wij willen geen islam in Nederland, dat is juist”, antwoordde hij op vragen van andere Kamerleden.

Hij gaat daarmee verder dan de PVV eerder ging. De partij van Geert Wilders pleitte tot nog toe voor een stop op het bouwen van nieuwe moskeeën en het sluiten van moskeeën waar geweld wordt gepredikt of die buitenlandse financiering krijgen.

Andere Kamerleden reageerden geschokt op het pleidooi van De Graaf en op diens andere opmerkingen over de islam in het debat.

jitskesez: Hij lijdt aan hetzelfde symptoom als iedereen die zich gaat bezighouden met de Islam, hoe meer je weet hoe meer je schrikt en zegt als we dit NU niet stoppen gaan we totaal voor de bijl.

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s