Dresden: Heeft het volk nog iets te zeggen?

Wij moeten ons NU verzetten. De regeringen importeren als een razende, Islamieten bij de duizenden om ons om te brengen, NU verzetten, en alle dorpen met “asielzoekers” moeten zich ook gaan bewapenen.
VERZET U.

E.J. Bron

Screenshot_35

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Wij zijn het volk! – geen strijdkreet, maar een steeds opnieuw gescandeerde legitieme vaststelling van de ongeveer 8000 vreedzame demonstranten maandagavond in Dresden. Aan het begin drukte “Pegida”-oprichter Lutz Bachmann alle deelnemers nog eens nadrukkelijk op het hart om kalm te blijven. De minister van binnenlandse Zaken van de Duitse deelstaat Sachsen, Markus Ulbig, had de organisatoren rattenvangers en daarmee de deelnemers ratten genoemd, wat velen in het verkeerde keelgat schoot. Desondanks was de stemming gelaten. Reeds op weg naar het ontmoetingspunt was de bereidheid van de linkse maatschappijterroristen om de demonstratie te verstoren, niet over het hoofd te zien geweest. Vele deelnemers moesten worstelen om bij de openingsrede aanwezig te kunnen zijn. Ondanks de aanwezigheid van enorm veel politie werd de tegendemonstratie veel te dicht in de buurt van het ontmoetingspunt gelaten.

View original post 724 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s