BEWIJSMATERIAAL WILDERS (deel 2: Asielzoekers)

Ik volg ontwikkellingen in Rijs, Friesland, op de voet!

eunmask

asielcrimi

ASIELZOEKERS

Enige tijd geleden maakte burgemeester Wallage van Groningen bekend dat er een rapport van de politie uit Groningen bestond, waaruit bleek dat asielzoekers crimineler zijn dan gewone Groningers. Uit het rapport kwam naar voren dat asielzoekers 6,1 keer zoveel criminele feiten plegen als de overige Groningers.

Uiteraard was de commotie enorm. Met name uit de sociaal wetenschappelijke hoek werd alles uit de kast gehaald om het rapport onderuit te halen. Het zou niet wetenschappelijk zijn, niet representatief genoeg, methodologisch niet correct, etc. We mogen nog van geluk spreken dat de PvdA-er Wallage met dit rapport naar buiten kwam en niet bijvoorbeeld de VVD’er Kamp. De beschuldigingen van vreemdelingenhaat en dergelijke zouden in dat geval niet van de lucht geweest zijn. Nu kwam het bericht uit ‘onverdachte’ hoek en kon men dus niet meer overgaan op het zwart maken van de boodschapper.

“Gesteld kan worden dat de informatie over de…

View original post 772 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s