Bijbel en Koran uit Tweede Kamer

Mee eens. De Koran hoort er niet en de Bijbel wordt toch niet gelezen.

E.J. Bron

Screenshot_4

(Door: Michael van der Galien)

Kamervoorzitter Van Miltenburg wil een seculier bureau.

VVD-voorzitter van de Tweede Kamer Anouchka van Miltenburg is van plan om de discussies over de Koran en de Bijbel die op haar bureau in het parlement staan binnenkort definitief te beëindigen. In het verleden ageerde met name de PVV vaak tegen de aanwezigheid van de Koran terwijl streng seculiere partijen als D66 vonden dat als het heilige boek voor moslims eruit ging de Bijbel hetzelfde lot moest ondergaan.

Aangezien ze zelf een seculiere liberaal is, is Van Miltenburg het eens met de tweede lijn; alle heilige boeken eruit. Gezien de verhoudingen in de Tweede Kamer kan ze dat echter niet zomaar even doen. De Telegraaf legt uit dat ze daarom snel een excuus heeft verzonnen waarbij ze de Kamer wil voorhouden dat het niet anders kan. Er is namelijk geen ruimte meer op haar bureau.

Eureka.

Lees verder>>>

(h/t…

View original post 1 more word

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a comment