De islam, de moslims en het geweld

Als iemand die de Koran wel snapt heb ik maar 1 antwoord op Islam: Oog om oog, tand om tand. Voor iedere aanslag waar dan ook, in het Westen net zoveel moslims oppakken als zijn vermoord door moslims, die afschieten en de moskee opblazen, met dreigement als jullie nog eens wat flikken gooien we een kernbom op Mecca. Het moet UIT zijn met de Mohammedanen, 1400 jaar slachtpartijen is lang genoeg. Weg ermee en net zo hard afmaken als zij het ons doen.

E.J. Bron

Screenshot_23

(Door: Guus Velraeds)

Elke gelovige moslim, ik zeg met klem elke gelovige moslim en niet elke geboren moslim, kan in potentie een tot geweld bereidt zijnde Jihadist worden. Het hangt er maar vanaf hoe diep hij in zijn geloof duikt. Er zijn radicale moslims, omdat de islam radicale karaktertrekken in zich herbergt en niet bepaald liefdevolle karaktertrekken. Jihadisten vergissen zich niet in hun geloof en doen zeker geen verkeerde interpretaties. Zonder de gewelddadige Jihadist had de islam in het verleden geen wereldimperium kunnen opbouwen. Ook in de moderne tijd kan de islam niet zonder geweld. Gelovige moslims willen zoveel mogelijk het gedrag en voorbeeld volgen van hun profeet en hun profeet heeft het gebruik van geweld binnen de islam nu eenmaal geïntroduceerd en legitiem gemaakt. Aan de buitenkant kun je niet zien in hoeverre een moslim wel of niet gelovig is. Derhalve is het logisch dat na jaren van…

View original post 492 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to De islam, de moslims en het geweld

 1. 4sjun says:

  Langzaam maar zeker ontstaat er een enorme database van kennis van islam en haar vruchten in de wereld en de wijze waarop sommigen zich wel opmerkelijk horig aan deze schadelijke ideologie en doodscultus rondom Mohammed hebben opgesteld. Het is de bedoeling dat die kennis in alle uithoeken van de wereld verspreid en bediscussieerd wordt. Zo krijgt contra islamisering langs beschaafde weg vorm. Want als het onbeschaafd moet krijgen we ook in de rest van Europa, in Australië en in Amerika Joegoslavische toestanden om de vrijheid van mensenrechten en individuele ontplooiing te herwinnen.
  Alvast enkele voorzetten:
  – Islamofobie (http://bit.ly/1AlWhiT)
  – Michaël Mannheimer spreekt zich uit. (http://bit.ly/1AlX0jV)
  – De Eurabië code (http://bit.ly/1AlXiHx)
  – Islam is angst (http://bit.ly/1AlXl65)
  – Concept en mantra van de multiculturele samenleving (http://bit.ly/1AlXzud)
  – Mark Steyn spreekt zich uit. (http://bit.ly/1AlXGpn)
  – Daniel Pipes spreekt zich uit (http://bit.ly/1AlXM0q)
  – Het (moslimbroederschap) project (http://bit.ly/1AlXOFw)
  – Stephen Coughlin spreekt zich uit (http://bit.ly/1AlXTJf)
  – Melanie Phillips spreekt zich uit (http://bit.ly/1AlXZk8)

  Laat niemand de gelegenheid krijgen om te kunnen blijven beweren van niets geweten te hebben

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s