De absolute noodzaak van de omvangrijke, taboeloze voorlichting over de islam

Ik heb de belangrijkste informatie op Pages gezet zodat iedereen die om wat voor reden dan ook op mijn blog komt, gelijk alles van de Koran en Mohammed kan weten. En misschien heb ik het wel mis maar ik denk toch echt, dat meer en meer mensen een lichtje is gaan dagen, want ja, zodra je het zelf op gaat zoeken, kom je de gruwelen van de Islam tegen, goeds vind je niet.

E.J. Bron

Screenshot_12

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

“Politically Incorrect” is de harde kern  van de islamvoorlichting in Duitsland. Wie hier regelmatig meeleest, weet van de hoed en de rand en behoort tot de informatie-elite. Maar daarbuiten in het echte leven ziet het er vaak zeer somber uit. Het kennisgebrek is op grond van de mediale en politieke zelfcensuur immens. Het collectieve kop in het zand steken leidt ertoe dat grote delen van de bevolking zich weliswaar met het oog op de wereldwijde islamterreur bedreigd voelen, maar over de feitelijk omvang van datgene wat zich midden onder ons uitbreidt voor het grootste deel nog geen enkel idee hebben. Daarom is het de belangrijkste taak van onze tijd om steeds maar weer voor te lichten over dit existentiële gevaar.

View original post 552 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s