De 10 slechtste en meest hypocriete beslissingen van de Verenigde Naties van 2014

De VN zou per onmiddellijk als hoogste prioriteit moeten instellen dat de onderdrukking en mishandeling van de vrouw onder Sharia DE overtreding van mensenrechten is, zodat alle Sharia landen de volle wraak van de VN over zich krijgen totdat deze wrede, onmenselijke vorm van regeren wordt afgeschaft. Maar de VN zegt niets, grijpt zelfs niet in met ISIS en Boko Haram en hun verkrachtingen en slavenhandel, dus wat mij betreft, ik heb ze helemaal afgeschreven en heb allang een Tagline, Fuck the UN!

filantropius

Top-10-UN-Bis

Het jaareinde van 2014 komt snel naderbij en de Top-10’s, Top-20’s, Top-50’s en Top-100 over alles en nog wat vliegen de deur uit. Deze ochtend viel ik toevallig op de Top 10 van UN-WatchWorst U.N. Decisions Of 2014‘ met als ondertitel: De meest immorele, corrupte en onrechtvaardige resoluties van de Verenigde Naties van het jaar. U kunt al raden naar welk land en volk de grootste aandacht van de wereld ook het afgelopen jaar naar toe ging en vooral waar ze NIET naar toe ging.

Over de Verenigde Naties kan je gerust stellen dat hier een reusachtige zwendel aan de hand is, een regelrechte internationale samenzwering bedoeld om de grootste mensenrechtenschendende landen van de wereld buiten schot te houden en met dat doel wordt telkens Israël opgevoerd om net zoals alle andere jaren voordiente fungeren als de beste geschikte bliksemafleider.

Terwijl de hele wereldbol met een…

View original post 1,688 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s