COMMENTAAR: 2014 (deel 1)

Aggut, hij heeft de éne Marokkaan die wel goed geintegreerd is, beledigd. Of misschien zijn het er wel 10 die geintegreerd zijn. Sjonge. Nou dan toch. Wat zijn Marokkanen toch goed omdat een zeer kleine minderheid het wel lukt hun grote bek te houden over Islam en zich te schikken in Nederland. Maar die minderheid zou zich dan niet meer Marokkaan voelen maar Nederlander. Dat is nl. wat het betekent, als je geintegreerd bent. Dus Wilders’opmerking slaat lekker alleen maar op Marokkanen: Tuig van de richel met een ander paspoort voor een ander land. WEG ERMEE. ROT OP NAAR MAROKKO. ALLEMAAL.

E.J. Bron

Screenshot_5

(Door: Martin van Vliet)

Wilders, 6 april

Vooropgesteld: dit had Wilders nooit moeten zeggen. Hij heeft de gevestigde politieke partijen eindelijk een stok gegeven om de hond Wilders te slaan. Al heel lang zit het hen dwars dat de PVV de grootste partij is in de peilingen. Met zijn credo’s “Minder Europa” en “Minder Islam” raakt hij veel Nederlanders. De andere partijen proberen hem te demoniseren, zoals zij met Pim Fortuyn deden. Zij hopen dat de partij van binnenuit in elkaar stort. De conflicten binnen de PVV worden breed uitgemeten door de door hen beheerste media. Avond aan avond komen zij gif spuien bij “De Wereld Draait Door”, “Nieuwsuur” en “Pauw en Witteman”. Zij hopen op toestanden zoals bij de LPF of dat Wilders het niet meer trekt na al die aantijgingen, demonisering en 24/7 bewaking. Maar dat gebeurt niet.

View original post 1,417 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s