Wanneer de grondslagen zijn vernield…

En als de boze geest uitgedreven is, en komt terug en vindt het huis schoongeveegd en netjes, denkt ie, Fijn, en keert terug en neemt 7 vrienden mee, erger dan zichzelf (Mat.12: 44, context). Ze dachten het christendom af te schaffen, God is uit de regering geschopt, de EU grondwet erkent Hem ook niet en heeft Babylon’s Semiramis op ons geld gezet. En dus ligt het “schone nette” Europa wijd open, zodat wij nu letterlijk bezeten worden door de ergste demonen die er rondwaren, brullende uit de bekken van de bloeddorstige Islam.

E.J. Bron

Screenshot_3

(Door: eg regs)

…wat kan dan de rechtvaardige doen? (Psalm 11:3). Inderdaad, wat moeten wij als rechtvaardigen – laat staan als ónrechtvaardigen – beginnen als eenmaal die vaste, vertrouwde ondergrond aan ons is komen te ontvallen, als de oude vanzelfsprekendheden van onder onze voeten vandaan zijn getrokken? Om de metafoor wat verder uit te werken: als de bodem bezwijkt, wat gebeurt er dan? Dan vallen we. Misschien is het multiraciale moeras, waarin we bezig zijn weg te zinken, dan ook niet meer dan het logische gevolg van het immateriële verval dat er aan vooraf ging.

View original post 563 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s