Is 2015 het begin van het einde van het christendom in Nederland en Europa?

Naar mijn mening, is het vollopen van Europa met de Islam, een gevolg en niet de oorzaak van, dat wij God als maatschappij hebben verworpen. Niets gaat meer met gebed of dank aan God terwijl wij 50 jaar geleden nog een Christelijk land waren. Zo ging het in het Boek Richteren ook, de mensen houden zich niet aan God, en God stuurt prompt Filistijnen. We hebben het onszelf op de hals gehaald, de PKN en de Paus voorop met hun kruipen voor de Islam en niks zeggen van hoe goddeloos de EU is.

E.J. Bron

Screenshot_24

(Door: Erik60)

Ik schrijf deze column, omdat ik gisteren een verhelderd gesprek had met een jonge priester die net terug was van het Midden-Oosten. Hij zei letterlijk: Moslims in het Midden-Oosten haten ons. Ze willen ons vernietigen. En wij? Wat doen wij? Wij keren hen onze andere wang toe als ze ons slaan. En wij helpen hen zich hier thuis te voelen, geven hen geborgenheid, vrede, veiligheid en rust. Maar wij vergeten dat ooit het Midden-Oosten de bakermat was van het christendom. En nu zijn er bijna geen christenen meer. De weinigen die nog niet vermoord zijn, weigeren naar hier te komen, omdat het hier vol koppensnellers zit. Zo noemen de christenen in het Midden-Oosten moslims. Bovendien hebben deze christenen geen vertrouwen in de Europese politici. Zij verwijten hen partijdigheid naar de moslims toe. Bijna alle politieke partijen buigen in hun ogen voor de islam.

View original post 559 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s