Asielwaanzin: Duits eten smaakt niet!

Overal waar ze komen klagen ze en willen hun eigen eten. Het antwoord moest een grote schop terug naar hun land van herkomst zijn, om daar zelf maar te zorgen voor het juiste eten. Stelletje parasieten zijn het!!

E.J. Bron

Screenshot_15

(Vertaling: E.J. Bron)

Vanaf januari krijgen in Neder-Beieren de asielzoekers cash geld in plaats van spullen. Tot nu toe kon iedere “vluchtelingen” op een lijst de levensmiddelen aankruisen die hij wilde. Er werd gratis aan huis geleverd. Het probleem echter, het waren producten van het gastland. Duitse producten kunnen toch helemaal niet, aldus de teneur bij de organisaties die asielzoekers ondersteunen en bij de meeste “vluchtelingen” zelf. Belangrijkste argument: de voedselpakketten zouden niet zijn afgestemd op de desbetreffende culturele voeding.

View original post 125 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s