DE MEEST REALISTISCHE UITSPRAKEN VAN 2014…

Ik stel voor dat Moslims in niet-Moslim landen worden behandeld zoals niet-Moslims in Moslimlanden. Keihard en hardstikke diskrimineren en desnoods opsluiten en martelen. Rot toch op met je Islam, en ik zeg tegen iedereen die Mohammed heet, wat naar voor je dat je zit opgezadeld met de naam van de ergste crimineel in de geschiedenis.

eunmask

TheTruth (1)

De moslimbevolking van Europa is in de laatste generatie verdubbeld, en is erop ingesteld om zich opnieuw te verdubbelen.

Commentaar op het artikel van Syp Wynia (27-12-2014)

Het begint langzaam maar zeker door te dringen tot veel Nederlanders dat de IMMIGRANTEN hier in ONS Nederland de wet uitmaken. Wij Nederlanders waren en zijn nog steeds van goede wil, maar we worden vanwege onze goedheid vertrapt! Vertrapt zelfs door onze eigen regering. Niet wij waren en zijn intolerant en toonden/tonen geen begrip voor immigranten, nee, de immigranten waren en zijn intolerant! Het moet ophouden dat WIJ de schuld van alles krijgen!

Het is gewoon heel simpel. Men wordt in dit land liefderijk opgevangen, krijgt huis en haard, een fiets, een uitkering, kleding en gratis zorg. Mede hierdoor wordt er op onze ouderenzorg bezuinigd en hebben mensen met een laag inkomen in Nederland geen enkele kans meer op een huisje. Buitenlanders eerst…

View original post 320 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s