Achmed Marcouch, een huichel-Marokkaan van de PvdA

Wat kan je anders van een Moslim verwachten dan Takiya. Ik ben in ieder geval blij dat wij de PVV hebben, is er tenminste iemand in Den Haag die ze geregeld de les leest over hoe gevaarlijk de Islam is en hoe crimineel en wreed de Islamieten overal.

E.J. Bron

Screenshot_50

(Door: Frans Brassens)

Het is weer eens zover. Een islamiet die met twee maten meet. We hebben Marcouch nooit ‘duidelijk’ gehoord over het in brand steken door islamieten van de (weinige) christelijke kerken in islamlanden, nooit gehoord over de moordpartijen op christenen in islamlanden, nooit gehoord over de moordzuchtige krankzinnige islamieten van IS. Maar hij wil wél ‘duidelijkheid’ over een andere zaak. Daarom horen we hem nu wel: Achmed Marcouch (PvdA) is er via de  site ‘Joop’ (van de VARA, PvdA) achter gekomen dat er Facebookers zijn die het Zweedse voorbeeld van het in brand steken van de haathutten, die moskeeën genoemd worden, wel een goed idee vinden.

View original post 438 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s