Merkel, Hitler en de islam

Alle gevestigde politici in het Westen spuien deze nonsens, niet de Islamieten zijn het probleem nee de oorspronkelijke bevolking is niet tolerant genoeg. Enfin, ze moeten zo maar doorgaan, het Verzet groeit met de dag en wat mij betreft is het allang een kwestie van zelfverdediging en doen wat nodig is, om deze invasie van hakkende, moordzuchtige, achterlijke Islamieten te doen stoppen. Als ik naar kleine kindertjes hier kijk slaat de schrik me om het hart, wat hun te wachten staat omdat het hier zo vol zit met moordzuchtige Islamieten die werkelijk geen enkele grens kennen, niet eens gewoon fatsoen.

E.J. Bron

Screenshot_31

(Door: Dr. Hans Penner – Vertaling: E.J. Bron)

Zeer geëerde mevrouw Dr. Merkel, in uw Nieuwjaarstoespraak discrimineerde u burgers die zich verzetten tegen de voortschrijdende islamisering van Duitsland. De critici van de islam zijn geen nationaalsocialisten, want Hitler was een bewonderaar van de islam. Critici van de ongrondwettige islam willen het behoud van de liberale democratische rechtsstaat. De islam is geen ras, zoals de politici denken wanneer zij islamcritici “racisten” noemen, maar een totalitaire ideologie.

View original post 313 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s