MINACHTING VOOR DE RECHTSPRAAK

Inderdaad, het wachten is op gewapend verzet tegen de Bezetter de Islam, onder het motto, Oog om oog, Tand om Tand. Het zou allang het geval moeten zijn dat als een Westerling door Islam aggressie de dood vindt, laat staan bosjes Christenen tegelijk, dat wij hier dan net zoveel moslims en moslima’s mogen afschieten. Dat hoeven we maar een paar keer te doen dan snappen ze het wel, en natuurlijk voor iedere terreur aanslag, een moskee opblazen en de Imam uitzetten. Gewoon streng en vooral hard optreden. Enfin ondertussen wacht ik af hoe het in Amerika gaat, waar mensen nog geweren mogen hebben en waar de civiele bevolking tenminste niet met lege handen staat tegenover de gewelddadige, bloeddorstige Islam.

E.J. Bron

Screenshot_47

(Door: Driek)

Er hangt een bedorven lucht in ons land. Nederland zakt met de dag dieper in een stinkend moeras. Langzaamaan worden wij overgeleverd aan een bende bedoeïenen. En handenwrijvend zitten onze slinkse tegenstanders op het juridische steekspel te wachten. Het schandalige proces tegen Geert Wilders. Het luide gejubel der inteeltbarbaren en het gedrag van een stel achterlijke Nederlanders is een openlijke oorlogsverklaring aan onze vrijheid. Kant en klare aanklachtformulieren op politiebureaus. Je hoeft alleen maar een kruisje te zetten. Het is gewoon een apenkomedie. Als begerige kinderen scharen zij zich om een schaal met lekkernijen. En de regerende Nationaal Socialistische partijen kiezen voor de geheiligde moordenaarsbende van Mohammed. Net als tweeduizend jaar geleden. Ook toen moest het vrije woord van een enkeling in de kiem worden gesmoord. Er is niets veranderd.

View original post 793 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s