Onder IS-strijders in Mosul woeden ebola en HIV

Gezien hun uiterst vieze gewoontes en bestialiteit, is het een wonder dat ze het tot dusver hebben overleefd. Ik gun ze in ieder geval iedere rotziekte die je kan oplopen van hun manier van alles maar neuken en verkrachten wat er los loopt,

E.J. Bron

Screenshot_49

(Vertaling: E.J. Bron)

Twee vanuit Afrika de Noord-Irakese stad Mosul binnengekomen leden van de soennitisch-islamitische terreurbeweging “Islamitische Staat” (IS) zijn mogelijk besmet met het dodelijk ebola-virus. Het bericht in de Irakese staatskrant “Al-Sabah” werd door meerdere media, waaronder het Britse “Daily Mail Online” en de “Kleine Zeitung” (Oostenrijk) opgepakt; intussen werd het bericht door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) bevestigd. Het gevaar is groot dat de besmettelijke ziekte in de op twee na grootste stad van Irak, die behoort tot de bolwerken van IS, uitbreekt – met alle gevolgen van dien.

View original post 318 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s