PVV Den Haag: Shariapolitie Schilderswijk onacceptabel

PVV Den Haag: Shariapolitie Schilderswijk onacceptabel.

De PVV in de Haagse gemeenteraad heeft schriftelijke vragen gesteld naar aanleiding van berichtgeving over islamitische ordehandhaving in de Schilderwijk tijdens oud en nieuw.

SCHRIFTELIJKE VRAGEN 

Den Haag, 2 januari 2015

Onder verwijzing naar artikel 30 van het Reglement van Orde heeft de fractie van de PVV de volgende vragen gesteld aan de voorzitter van de gemeenteraad.


PVV-vragen over islamitische ordehandhaving in de Schilderswijk

1) Bent u bekend met het bericht Surveilleren op Oud & Nieuw weer een groot succes van de salafistische stichting as-Soennah? (*)

2) Klopt het dat er tijdens oud en nieuw door 150 salafisten door de Schilderwijk is gesurveilleerd om zo de orde te handhaven?

3) Klopt het dat zoals het bericht aangeeft de Schilderwijk tijdens oud en nieuw is toegewezen aan mohammedanen van de as-Soennah moskee? Zo ja, door wie is dit toegewezen? Bent u het met ons eens dat hiermee wederom een stuk Den Haag is weggegeven aan de islam en haar shariapolitie? Zo neen, waarom niet?

4) Bent u het met ons eens dat deze vorm van islamisering het gezag van de politie ondermijnt, de politie op straat de baas moet zijn, handhaving door de politie moet plaatsvinden en er derhalve in Den Haag geen plaats is voor welke vorm van islamitische ordehandhaving dan ook? Zo ja, wat gaat u doen om ervoor te zorgen dat dit soort acties niet meer zullen voorkomen?

5) Hoeveel subsidie ontvangt de as-Soennah stichting jaarlijks vanuit de gemeente, hoeveel subsidiegeld heeft deze actie tijdens oud en nieuw gekost en bent u bereid per direct de subsidies te stoppen voor de islamitische as-Soennah stichting? Zo neen, waarom niet?

https://m.facebook.com/stichtingassoennah/posts/620601824729361

Namens de Partij voor de Vrijheid,

Léon de Jong

jitskesez: Ik betuig mijn innige deelname aan alle Nederlanders in Schilderswijken door het hele land, die onder de heerschappij van dit smerige moslimtuig moeten leven.

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s