RELIGIE ALS DODELIJK VIRUS!

Religie is wat mensen uitvinden wat mensen moeten doen om God/de goden tevreden te stellen. De Bijbel leert heel wat anders en zegt, de enige goede religie is omzien naar wezen en weduwen en verder nederig wandelen met uw God (Jak. 1:27).
Enfin, deze inleiding om maar te zeggen, Islam is geen religie. Het is een politieke leer gericht op wereldverovering en absolute macht. Het draagt een masker van religie wegens “Mohammed is een profeet” maar hij kon niet eens lezen of schrijven en was verder een psychopaat en crimineel. Iedere Moslim die erover begint moet vierkant worden uitgelachen en als ie door gaat, naar een inrichting. Je moet echt, kompleet gestoord zijn om de Koran als heilig en waar te zien — en dat blijkt wel uit het gedrag van ISIS en alle regeringen van Sharia landen.

eunmask

Ik zal met dit blog wel op vele (gelovige) tenen trappen, maar als 100% realiste kan ik niet doen of mijn neus bloedt!

RELIGIE IS OPIUM VAN EN VOOR HET VOLK!
Ruim 80% van de wereldbevolking is religieus!
Dus ruim 80% van deze wereld leeft in een zelfgecreëerde  waanwereld!

Hier een samenvatting van de Onvermijdelijke Waarheid!

R. Te Velde – Doen wat God wil : zegen of ramp ?
‘God gehoorzamen is het goede doen’ is een stelling die betrekking heeft op de plaats en betekenis van de moraal binnen een specifiek gelovige levensvisie. Voor de gelovige wordt de morele opgave om het goede te doen, verstaan als het gehoor geven aan Gods heilswil met de mens en de wereld. Niemand vraagt zich af waarom dit zo tegenstrijdig is! Het problematisch karakter van de gelijkstelling tussen ‘God gehoorzamen’ en ‘het goede doen’ blijkt uit het bekende bijbelverhaal waarin God Abraham…

View original post 1,220 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s