De Twee-Staten-Oplossing is dé oplossing, dat weet iedereen

De Palestijnen willen helemaal geen staat. Ze hebben maar 1 doel: Joden uitmoorden. Zie ook Pat Condell, The Great Palestinian Lie, Youtube.

Martien Pennings

GLICK CAROLINECaroline Glick: haar schoonheid is die volstrekte integriteit, die ernst op het depressieve af en dan die bittere mond die ze zo expressief gebruikt

De laatste ontwikkeling in het oude thema “Twee-Staten-Oplossing” voor het “conflict” tussen Israël en “de Palestijnen” is de verwerping op 31 december 2014 van een resolutie in de Veiligheidsraad. Obama’s vertegenwoordigster in die Veiligheidsraad, Samantha Powers, vond dat een resolutie die Israël verplichtte om in 2017 uit Samaria-Judea te vertrekken geen rekening hield met Israëls “rechtmatige streven naar veiligheid”. Jeetje: wat een wijsheid toch nog gepuurd uit 1400 jaar islamitische en bijna 100 jaar Palestijns-islamitische terreur!

Aanvaarden van die resolutie zou een mooie opmaat zijn geweest voor de Europese linkse antisemieten om een “Palestijnse staat” in Samaria-Judea te erkennen zonder dat de Palmaffia van Abbas daar iets tegenover zou hoeven stellen en daarbij de terreur van de parasitaire, antihumane, islamitische kleptokratie belonend.

View original post 2,601 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s