Hoe zou dat nou komen, zo’n aanslag op Charlie Hebdo?

Iedere krant zou verplicht een Hebdo anti-Islam cartoon moeten drukken, en iedere nieuws uitzending zou ermee moeten beginnen, met vermelding dat ze dit doen juist om Islam terroristen te leren dat hun moorden het tegenovergestelde effect zal hebben.

Martien Pennings

Charlie hebdo politieman vermoordHet moment waarop de moslim de politie-agent in het hoofd schiet

De aanslag op Charlie Hebdo is mogelijk omdat we in een cultuur zitten die via zijn linkse quasi-elite zelfmoord aan het plegen is door consequent en bewust de bevolking voor te liegen inzake het karakter van de islam. Dat is een cultuur waarin een minister als de erfelijk belaste en gedegenereerde Jood Lodewijk Asscher kan verklaren dat hij het zorgelijk vindt dat de islam als bedreigend wordt ervaren. De historische achtergronden van die culturele suïcidaliteit worden in dit essay van mijn eiges belicht: “Europa en Israël gaan kapot aan de Linkse Kerk”. Oiko-fobie is een veel te zwak woord. Oiko-misie is beter: haat jegens het eigen huis.

Kijk in de docu “Islam – What the West Needs to Know” op 25 seconden naar de huichelende zweetkoppen van achtereenvolgens Tony Blair, George Bush en…

View original post 407 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s