DE ANGST VOOR DE ANDERE KANT VAN DE MEDAILLE

Nou en of terroristendaden Islamofobie aanwakkeren. Gelukkig maar. Ook was ik blij om te vernemen dat er 40 procent incidenten zijn geweest, akties met varkenskoppen enzo. Zijn er toch meer aktief dan ik dacht.

E.J. Bron

Screenshot_175

(Door: Theresa Geissler)

Vanmorgen een uitgebreid, twee pagina ‘s beslaand stuk in de Volkskrant. Over Pegida. Pegida en het groeiende anti-islamisme. Het artikel was, zoals te verwachten viel, tendentieus. Hoewel de hele eerste pagina aan de Pegida-demonstraties in Duitsland gewijd was, werd het op de voorpagina niet als zodanig aangekondigd, maar werd er volstaan met de aanhef: “Anti-islam,” waarna in kleinere letters gewag werd gemaakt van de duizenden die maandagavond weer in Dresden en elders in Duitsland de straat op waren gegaan om te demonstreren, waaraan werd toegevoegd dat in Europa – ook in Nederland – ‘het geweld tegen moslims en hun gebedshuizen leek toe te nemen.”Zie pagina 6-7.”

View original post 1,509 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s