‘Privatisering grootste blunder ooit’ | Watuzegt | Telegraaf.nl

‘Privatisering grootste blunder ooit’ | Watuzegt | Telegraaf.nl.

De grootste blunder die politici hebben begaan de afgelopen 10 jaar is wel het privatiseren van de nutsbedrijven, mailt Kees de Vries uit Maasdam.

“De nutsbedrijven waren destijds de kroonjuwelen van de maatschappij. Zonder volksraadpleging werden die verkocht aan ondernemingen en verdwenen naar het buitenland en aandeelhouders. Zij willen maar niet die miljardenverliezen erkennen en afstoppen, waardoor de verliezen steeds groter worden.

Alle winst en arbeid verdwijnt naar het buitenland, waartegen niets, maar dan helemaal niets gedaan wordt. Voor dat beleid zijn alle politici verantwoordelijk. Omdat zij  geen inspraak dulden van het volk gaan zij gewoon door met hun spelletjes.

Worden zij in de verkiezingen afgestraft voor deze wanprestatie, geeft niets, rustig blijven zitten in de oppositie, vette salarissen blijven incasseren, volgende verkiezingsronde zijn zij weer aan de beurt. Politici is ander volk, dat geschapen is om het volk te bestrijden, niet elkaar.

Tien jaar geleden hadden wij al een burgerregering en bindend volksreferendum moeten hebben, zoals de Zwitsers, waar de regeringsmacht en verantwoording evenredig gedeeld wordt met de bevolking. Onze politici zijn allemaal egoïsten en despoten, denken niet aan het volksbelang. Met zijn allen bakken zij er niets van en helpen zij dit land steeds verder van de wal in de sloot.”

Jitskesez: Het behoorde aan het volk en is gewoon verkocht.

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s