#JeSuisCharlie? Mais non; #JeSuisHypocrite

Je Suis Charlie Martel!

E.J. Bron

Screenshot_100

(Door: Blondemevrouw)

Aan de oproep van burgemeesters, die Gregorius Nekschot om een cartoon met 10 man van zijn bed lichtten en die GeenStijl wilden vervolgen om een cartoon, werd gisteren massaal gehoor gegeven. Daar stonden ze dan; “Je Suis Charlie” te janken. Ik durf te stellen dat veruit de meeste aanwezigen niets van islam weten, geen islamkritiek uiten en denken dat de afslachting van de helden van Charlie Hebdo niets met islam te maken heeft. Je suis Charlie? Mais non; tu es un hypocrite.

Er waren ook moslims bij. En die waren niet hypocriet; de vlag van de Moslimbroederschap was duidelijk te zien. Een dikke FUCK YOU met je vrijheid van meningsuiting. En dan die duizenden bordjes met ‘je suis Charlie’, om je voor te schamen. Wie iets begrijpt van hetgeen gebeurd is, wie iets begrijpt van islam, had daar met Mohammed-cartoons gestaan. De cartoons die de aanleiding voor…

View original post 37 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s