De islam is een onhervormbare moordenaarsideologie

Islam leert haat en moord. Er bestaat geen Islam die liefde en tolerantie leert. Alleen maar haat en moord. ISIS in hun bloeddorst zijn het levende plaatje van de gruwelijke Mohammed en zijn gruwelijke gedachtengoed. De Islam hoort niet in het Westen en is hier alleen maar om ons te vermoorden, dat blijkt ook wel uit al hun haat jegens ons en het blote feit dat er GEEN hijabs waren te bekennen in al de demonstraties van steun voor Hebdo. Ze horen hier niet, en vormen een gevaar voor ons.

Martien Pennings

CHARLIE HEBDO REDACTIELOKAAL NA AANSLAGNa de slachting in Parijs bij Charlie Hebdo klinkt overal de roep om hervorming van de islam. Maar de islam hervormen of verlichten is onmogelijk. Ik zal in de komende tijd proberen een analyse te schrijven van de post-Hebdo-discussie en het is handig als ik daarbij naar een artikel als dit kan verwijzen.

Op de website van de Vlaming Koenraad Elst kan men onder de titel “Islam voor Ongelovigen” een uitgebreide analyse van de islam vinden in drie delen 1. De Profeet, 2.De Koran als grondslag voor het moslimfanatisme, 3. Politieke doctrine van de islam. Wie dat gelezen heeft, weet voor de rest van zijn leven dat de islam a) een wrede en onderdrukkende moordenaars- en slavenhalers ideologie is, en b) onhervormbaar is. Als de islam een Reformatie- en Verlichtings-fase zou doormaken dan zou men merken dat Geert Wilders méér dan gelijk heeft, want dat, als…

View original post 3,799 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s