Het ultieme doelwit van Charlie Hebdo jihadisten: De Joden van Frankrijk en Israël treffen

Vorige zomer, in Den Haag, schreeuwden moslims om het bloed van Joden, terwijl ze wapperden met ISIS vlaggen, tot steun van ISIS die christenen bij duizenden afslacht in Iraq en Syrie. Wat mij betreft was dat een oorlogsverklaring, en iedere aanslag bewijst weer dat ik gelijk heb.

filantropius

hypercacher4Parijs, 9.01.2015 even na 17u00: de gijzelaars bevrijd uit de Joodse kosjere supermarkt
[foto: Samson Thomas/Getty Images]

Na de dramatische ontknoping van gisteravond omstreeks 17u00, toen de drie betrokken Franse jihadisten onder een zee van kogels naar de islamistische hel werden geschoten, kennen de Joden van Frankrijk, in Israël en in de rest van de wereld, vandaag op zaterdagochtend een bijzonder bitter ontwaken. De wekelijkse sabbat voor de Franse Joden is er een geworden om nooit meer te vergeten.

Amper 53 uren na het begin van de giijzelingsactie die begon met de Charlie Hebdo massacre, culminieerde de jihadistische terreur, die Frankrijk en in het bijzonder Parijs in zijn greep hield, in een bloedige aanslag die rechtstreeks gericht was tegen de Joodse gemeenschap van Frankrijk met een duidelijke vingerwijzing naar Israël.

Daar waar de moord op de Joodse tekenaar Georges Wolinski in het kantoor van Charlie Hebdo op donderdagmiddag nog een…

View original post 721 more words

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a comment